MCDONALD'S ZAANSTAD ZUID

Recentebeoordeling


2 sterren uit 348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zaanstad Zuid. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 18:17 Snelle bezorging eten was warm en lekker vriendelijke bezorger
29 nov 2022 om 22:48 Uitermate slecht en diep , verkeerde bestelling van 5 personen, van ruim 65euro, en nu een bestelling voor wellicht 1 a 2 personen. Nu maar kijken hoe we het geld van onze geplaatste bestelling welke niet juist afgeleverd is terug krijgen
27 nov 2022 om 22:25 Wij ontvingen koude patat en burgers. De cola was half leeggelopen is de tas en de sausen van het big mac menu hadden ze ook achterwege gelaten.
27 nov 2022 om 19:47 Burgers waren koud, drinken was omgevallen in de zak. Geen rietjes en servetten erbij.
27 nov 2022 om 13:39 Eten werd snel bezorgd. Eten was lekker warm
19 nov 2022 om 9:31 Het eten was helemasl koud. Niet lekker. Kon zo de prullenbak in. Zonde van mijn geld.
17 nov 2022 om 21:13 The order was not as per our request. 1 big tasty was wrong
17 nov 2022 om 16:26 Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
16 nov 2022 om 22:32 Duurde heel lamg voor het eten er was en had verkeerde besteliing gekregen heb mc Donald zeld gebeld en heeft me bestelling opnieuw gemaakt alleen moest ik het eel zelf ophalen
10 nov 2022 om 20:59 Dacht probeer het bezorgen maar weer eens… maar weer een teleurstelling.. eten was ijskoud
4 nov 2022 om 11:09 Enkele producten misten in m’n bestelling en daarnaast was de patat enorm slap. Buiten dat om was het eten lauw en niet echt lekker om te eten. Het is diep triest dat dit bedrijf zulke grote fouten blijft maken… Dit is namelijk niet de eerste keer…
30 okt 2022 om 19:52 Ontzettend slecht alles was koud, geen sauzen geleverd maar wel dik betalen. Belachelijk, nooit meer.